Bedankt voor de fijne, warme en vooral opbouwende gesprekken. Je wijst me in de goede richting en weet de juiste snaar te raken.
Natalie

Bedankt voor alles Elly.
Je bent een pracht medium ❤
Liefs
Joy

Elly,
Je bent voor mij altijd een rustgevende steun, zonder het ‘glazen bol’ effect. Geen luchtbel toekomstvoorspellingen, maar reĆ«ele adviezen en vooruitzichten die altijd uitkomen. Dankjewel daarvoor.
M.J.H.

Lieve Elly, dank je wel voor alles, voor je wijsheid, gaven, geduld en humor. Je gebruikt je gaven puur, eerlijk en oprecht en dat heeft mij geholpen door en slechte tijd heen en mijn mediamieke gaven geprikkeld en doen groeien. Ik had me geen betere coach kunnen bedenken in mijn slechtste periode uit mijn leven. Zoals wij beiden altijd zeggen: Het heeft zo moeten zijn. Dikke kus.

Sean Conner

Lieve elly, wil je als eerst zeggen dat je website heel mooi is geworden.en dat ik je een bijzonder mooi mens vind.
En ik je heel dankbaar ben voor je fijne gespreken. Je bent een toppertje.

Liefs dewy

Dewy de H

Dankzij Elly en de gesprekken die ik met haar voer, zie ik mijn leven een stuk rooskleuriger in. Ze wijst me vooral op alle positieve dingen die er spelen, waardoor ik de minder plezierige zaken beter kan accepteren. Ik voel me ook sterker en meer in evenwicht nadat ik haar heb leren kennen en ik haar adviezen opvolg.

Marijke v K

Dordrecht

Dankjewel Elly voor je behandelingen Energetische Healing. Onvoorstelbaar wat dat met me heeft gedaan, ik voel me een ander mens. Ik ben wel mijzelf gebleven hoor, maar met wat meer stevigheid. Ik zal dit zeker met regelmaat blijven doen bij jou.

Anneke M

Zevenaar

Het gaat er niet om dat je in de toekomst kan kijken, ik heb nooit om voorspellingen gevraagd. Het gaat er bij mij veel meer om dat je aanvoelt wat er aan de hand is. Dat heeft mij in eerste instantie verrast en later heeft het me -eigenlijk na elk gesprek met jou- steeds een zetje in de goede richting gegeven.

Joop G

Amsterdam

Schrijf in mijn gastenboek